ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Once in a blue moon

Post by: 13/08/2012 0 comments

Βιβλίο – μυθιστόρημα

Γράφει: Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Eileen Goudge

Once in a blue moon

Μια γλυκιά ιστορία. Διαδραματίζεται στο Blue Moon Bay, ένα μικρό κολπίσκο κάτω από το San Francisco, οπότε προφανώς ο τίτλος προέρχεται από το αυτό το γεωγραφικό σημείο.

Οι ηρωίδες είναι δύο αδελφές που μεγάλωσαν με μια ναρκομανή και απούσα μητέρα. Σε μικρή ηλικία, η κοινωνική πρόνοια τις χωρίζει και τις δίνει για υιοθεσία ή φιλοξενία σε διαφορετικές οικογένειες.

Πολλά χρόνια μετά, οι δύο αδελφές ξανασμίγουν. Μόνο που τώρα πια είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Η μια συντηρητική, κοινωνικά ενταγμένη, εργαζόμενη στο δικό της μικρό βιβλιοπωλείο, ενώ η άλλη είναι ένα άγριο θηλυκό που προσπαθεί να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, άφραγκη, αφού τη διώχνουν από όλες τις δουλειές και μητέρα μιας μικρής κόρης, που η κοινωνική πρόνοια της έχει πάρει από την ευθύνη της.

Ανθρώπινη ιστορία. Πασπαλισμένη με λίγο αποτυχημένους και στη συνέχεια επιτυχημένους έρωτες, αγάπη για την οικογένεια και για τις ρίζες μας, το σπίτι των θετών γονιών που κληρονόμησε η μία αδελφή. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη γίνει εμπορικό κέντρο με γκολφ.

Συμπαθητική ιστορία. Αν θέλεις ένα συναισθηματικό μυθιστόρημα χωρίς πολλές εξάρσεις, που μοιάζει λίγο και με τηλεοπτική ιστορία, διάβασέ το.

Αν θέλετε να αγοράσετε το βιβλίο, κάντε κλικ εδώ

Αν το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα ελληνικά, παρακαλώ ενημερώστε το site για να αναρτήσουμε την πληροφορία.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης