ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Νόρα Ρόμπερτς: The Liar-πληροφορίες και περίληψη του βιβλίου

Post by: 06/02/2017 0 comments

Νόρα Ρόμπερτς

The Liar

Εκδόσεις Piatkus

Αυτή η γυναίκα είναι συγγραφέας σούπερ-σταρ, γράφει όλο και πιο συναρπαστικά. Το βιβλίο της “The Liar” (Ο Ψεύτης) είναι το τελευταίο της και σου κόβει την ανάσα!

Η Νόρα Ρόμπερτς γράφει μυθιστορήματα για τον έρωτα. Ο Ψεύτης, όμως, είναι μια ιστορία αγωνίας. Με αστυνομική πλοκή και μια ιστορία έρωτα που εκτυλίσσεται αργά και καυτά!

Η Σέλμπυ Πόμεροϋ, μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού, χάνει τον άντρα της τον Ρίτσαρντ σε ένα ατύχημα με το σκάφος του.

Όμως μια τραγική αλήθεια έρχεται στο φως: ο Ρίτσαρντ αποδεικνύεται μετά θάνατον, ψεύτης, απατεώνας, κλέφτης και η ζωή του με τη Σέλμπυ ένα μεγάλο ψέμα. Το μονόπετρό της αποδεικνύεται ψεύτικο, ο άντρας της, της αφήνει εκατομμύρια χρέη και πέφτει στα χέρια της ένα κλειδί που οδηγεί μάλλον σε ένα χρηματοκιβώτιο… άγνωστο πού.

Μετά την πλούσια ζωή και τη διαμονή σε μια τεράστια μεζονέτα, η Σέλπμυ πουλάει τα πάντα και επιστρέφει πίσω στην πόλη και στην οικογένειά της, σε ένα χωριό του Τεννεσύ.

Εκεί, αρχίζει να χτίζει τη ζωή της από την αρχή, με μια νέα δύναμη και ελευθερία από την καταπίεση του Ρίτσαρντ. Γνωρίζεται με τον Γκρίφον Λοτ, ένα ξυλουργό, τρελά ερωτευμένο μαζί της και μια ωραία σχέση ξεκινάει βήμα-βήμα.

Όμως…

Η Σέλμπυ δεν έχει ξεμπερδέψει με το παρελθόν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Ρίτσαρντ φέρνουν στο προσκήνιο ένα σοκαριστικό κύμα βίας από μυστηριώδεις αγνώστους που απειλεί την ειρήνη στη ζωή της και στη ζωή της πόλης της. Η Σέλμπυ συνειδητοποιεί ότι ακόμα δεν είναι ασφαλής από τα ψέματά του…

Και αρχίζει μια σειρά από περιπέτειες με την πιο απροσδόκητη κορύφωση που μπορεί να φανταστεί ο αναγνώστης.

Υπέροχα γραμμένο, γεμάτο μυστήριο, περιπέτειες και έρωτα. Η Νόρα Ρόμπερτς είναι μάστερ στο να χτίζει μια πλοκή που δημιουργεί αγωνία και ερωτηματικά για το παρακάτω. Ο έρωτας, η οικογένεια και η αλληλεγγύη της μικρής πόλης του Νότου που ζει η Σέλμπυ είναι ο καμβάς για τη συναρπαστική ιστορία της.

Το διάβασα στα αγγλικά.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης