ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Last night at Chateau Marmont

Last night at Chateau Marmont

Post by: 10/12/2012 0 comments

ΒιβλίοΜυθιστόρημα

Lauren Weisberger

Last night at Chateau Marmont

Εκδόσεις Harper

Άλλο ένα μυθιστόρημα από τη συγγραφέα του «Ο Διάβολος φορούσε Prada». Και όπως σε όλα της τα προηγούμενα έτσι και σε αυτό, υπάρχει στον τίτλο του βιβλίου – αλλά και στο περιεχόμενο – ξεκάθαρη αναφορά σε μάρκες.

Πώς τα καταφέρνει πάντα; Είναι μέρος του συμβολαίου της; Εδώ αναφέρεται το πασίγνωστο Σατώ Μαρμόντ, η Sony, η Kleenex, η σαμπάνια Crystal, κάνει ακόμα και πολλές αναφορές σε επώνυμους celebrities και αμερικάνικες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο αναγνώστης μαθαίνει όλα τα μυστικά της μουσικής βιομηχανίας. Τι κρύβεται πίσω από τη δόξα, τη διασημότητα, τη λάμψη των μουσικών αστέρων που μεσουρανούν στο στερέωμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η Μπρουκ και ο Τζούλιαν ζουν στη Νέα Υόρκη. Η Μπρουκ είναι διατροφολόγος και κάνει δυο δουλειές προκειμένου να ζουν και οι δύο. Γιατί ο Τζούλιαν είναι ένας φτωχός, ανεπάγγελτος – σχεδόν – και άσημος καλλιτέχνης, που για πέντε χρόνια ζει από το μισθό της γυναίκας του.

Ώσπου, τον ανακαλύπτει ένας κυνηγός ταλέντων της Sony. Έτσι, ο Τζούλιαν γίνεται διάσημος μέσα σε ένα βράδυ.

Αυτό σημαίνει ότι η Μπρουκ πρέπει να συνηθίσει τη νέα ζωή, τη δική της και του άντρα της. Τη συνεχή του απουσία από το σπίτι, τα πήγαινε έλα στο Λος Άντζελες και σε άλλες πόλεις, τις υποχρεώσεις του σε συναυλίες, βραβεύσεις, παραστάσεις, την αλλαγή του στυλ εμφάνισής του με τη βοήθεια στιλίστα, τις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, το κυνηγητό των παπαράτσι και τη δημιουργία «σκανδάλων», προκειμένου για τη δημοσιότητα.

Κι ενώ προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις απαιτήσεις της νέας ζωής και της πίεσης που δέχεται από την επιβολή νέων κανόνων ζωής, έρχεται σε επαφή με μια σειρά από σκανδαλιστικές φωτογραφίες.

Ο άντρας της βρίσκεται στο επίκεντρο, φωτογραφημένος σε προκλητικές στάσεις με ένα άγνωστο κορίτσι, στο ξενοδοχείο Chateau Marmont.

Θα αντέξει ο γάμος της; Γιατί η δουλειά της δεν αντέχει. Καθώς χάνει τον εστιασμό στα καθήκοντά της και καθώς απουσιάζει συχνά για τις απονομές και παραστάσεις του Τζούλιαν, απολύεται.

Σειρά έχει ο γάμος της. Πόσο είναι έτοιμη να συγχωρήσει; Και ο άντρας της πόσο είναι διαθέσιμος να μειώσει τις φιλοδοξίες του υπέρ της οικογένειάς του;

Καιρός για τη Μπρουκ να αποφασίσει!

Ένα ευχάριστο μυθιστόρημα που σε ξεναγεί σε κόσμους και σε διλήμματα που δε θα βρεθείς ποτέ.

Για αυτό αξίζει να περάσεις ευχάριστες ώρες στον καναπέ σου, διαβάζοντάς το χαλαρά. Θα το αγοράσεις και θα ονειρευτείς.

Αν θες να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης