ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Επικίνδυνη Νηνεμία

Post by: 09/01/2017 0 comments

Ασπασία Βλάχου

Επικίνδυνη Νηνεμία

Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο δράση, περιπέτειες, αγωνία, συναίσθημα και εναλλαγές.

Μια δυνατή ιστορία που διαδραματίζεται στο πανέμορφο νησί της Καλύμνου.

Η Ελένη λαμβάνει από την Κάλυμνο, όπου ζει η φίλη της η Άρτεμη, ένα απελπισμένο μήνυμα για βοήθεια κρυμμένο μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου.

Μετά από ένα καυγά με τον άντρα της το Νίκο, η Ελένη μαζεύει τα πράγματά της και πηγαίνει στην Κάλυμνο. Εκεί που ζει μαζί με τον αδελφό της Ταξιάρχη η Άρτεμη, πρώην κολυμβήτρια και τώρα ακινητοποιημένη μετά από ένα ατύχημα.

Η Ελένη φιλοξενείται στο σπίτι της Άρτεμης και του Ταξιάρχη, όπου υπάρχει μια ασφυκτική ατμόσφαιρα. Η πόρτα της αποθήκης είναι κλειδωμένη, περίεργες φωνές ακούγονται το βράδυ και η Άρτεμη ισχυρίζεται ότι βλέπει έναν άγγελο.

Μυστήριο επικρατεί με τα οικονομικά της οικογένειας, ενώ κάπου στο νησί διεξάγονται παράνομες επιχειρήσεις αρχαιοκαπηλίας, με αρχηγό έναν άνθρωπο αδίστακτο και ύπουλο.

Ενώ μια ηλεκτρική ατμόσφαιρα δημιουργείται ανάμεσα στον Ταξιάρχη και την Ελένη, ένα είδος φλερτ, ο Νίκος, ο άντρας της Ελένης, αποφασισμένος να την ξανακερδίσει, σπεύδει στο νησί της καταγωγής του να διεκδικήσει τη γυναίκα του.

Και τη βρίσκει… σχεδόν στην αγκαλιά του Ταξιάρχη. Είναι γοητευμένη ή υποκρίνεται;

Έρωτας, απληστία, πάθος, μίσος, έλλειψη ηθικών φραγμών, όλα εναλλάσσονται και επηρεάζουν τις εξελίξεις. Ο κίνδυνος καιροφυλαχτεί παντού.

Το μυθιστόρημα της Ασπασίας Βλάχου θα σε πάρει μαζί του σε μια ιστορία αγάπης που γίνεται αστυνομική και μετά θρίλερ! Είναι από τα βιβλία που θα ξενυχτίσεις για να το τελειώσεις. Κάθε του σελίδα και μια ανατροπή που σου κόβει την ανάσα μέχρι το τέλος.

Συναρπαστικό!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης