ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Δεμένη Μαζί σου

Post by: 24/08/2015 0 comments

Σύλβια Ντέι

Δεμένη Μαζί σου

Εκδόσεις Τουλίπα

 

Αυτή είναι η ερωτική ιστορία της Εύας και του Γκίντεον, η τρίτη στη σειρά, το τρίτο βιβλίο για την αγάπη ενός τραυματισμένου ψυχολογικά ζευγαριού που προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές του και να απολαύσει τον έρωτα.

Έχουν προηγηθεί τα βιβλία της ίδια σειράς, το “Γυμνή Μπροστά σου” και το “Ευάλωτη Δίπλα σου” που ξεκινούν την ιστορία από τη αρχή.

Όμως… δεν είναι απαραίτητο να έχεις διαβάσει τα δύο προηγούμενα για να καταλάβεις το στόρι (αν και αξίζει να διαβάσεις όλη τη σειρά Κροσφάιρ γιατί είναι πικάντικη, ερωτική και κοσμοπολίτικη). Η συγγραφέας σου δίνει στοιχεία για να παρακολουθήσεις τα πρόσωπα στη ζωή του γοητευτικού Γκίντεον και της θηλυκής Εύας καθώς και τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι ο Γκίντεον είναι σέξι, κούκλος, πλούσιος, μόνο 28 ετών και ιδρυτής της πανίσχυρης εταιρίας Κροσφάιρ. Ότι κάνει μαραθώνιους στο σεξ με την αισθησιακή διαφημίστρια Εύα Τρομέλ. Η συγγραφέας, σου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όχι μόνο κάθε διαφορετικό προκαταρτικό παιχνίδι, όχι μόνο κάθε διαφορετική ερωτική στάση αλλά και κάθε φράση δυνατού πάθους, βρώμικη ή αγαπησιάρικη των δύο παρτενέρ στο κρεβάτι.

Οι σελίδες του βιβλίου είναι γεμάτες από το πιο καυτό σεξ που έχεις φανταστεί, αλλά το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που δεν υπάρχει κάτι φτηνιάρικο στις περιγραφές (στο βιβλίο Νο3 κάνουν και κάποιους πειραματισμούς στο σεξ).

Φυσικά, στις σελίδες του βιβλίου υπάρχει και ο κορμός της ιστορίας. Στο προηγούμενο βιβλίο, οι ήρωες χώρισαν και εδώ τα ξαναφτιάχνουν. Υπάρχει όμως μια ανεξάρτητη δημοσιογράφος, η Ντιάνα Τζόνσον που χώνει τη μύτη της προσπαθώντας να ανακαλύψει πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή του Γκίντεον.

Εμφανίζονται επίσης και “οι πρώην” και των δύο που επανασκύπτουν από το παρελθόν και προσπαθούν να διεκδικήσουν τους έρωτες που έχασαν.

Όμως το ζευγάρι προχωράει τη σχέση του (δεν θα αποκαλύψω πώς). Ο Γκίντεον, ζηλιάρης, κτητικός και προστατευτικός και η Εύα, αφοσιωμένη και παθιασμένη, παρά τα όσα έχουν περάσει, επικοινωνούν με ειλικρίνεια μεταξύ τους, μιλάνε για όλα τα θέματα, αντιμετωπίζουν τα εμπόδια χέρι-χέρι, επισκέπτονται ψυχολόγο… είναι ένα ζευγάρι φτιαγμένο από τη φαντασία μιας γυναίκας συγγραφέως, γι’ αυτό και θα σου αρέσει ο τρόπος που διαμορφώνουν τη σχέση τους.

Η χημεία των δύο ηρώων του βιβλίου είναι τόσο καλή, που αντέχει να αναπτύσσεται μέσα σε 4 βιβλία, καθώς εξελίσσεται.

Το τέταρτο, που ακόμα δεν έχω διαβάσει, είναι το “Αιχμάλωτη στην Αγκαλιά σου”. Περιμένω να δω την κατάληξη, την κορύφωση της ιστορίας.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης