ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Danielle Steel: Property of a Noblewoman, παρουσίαση και περίληψη του βιβλίου

Post by: 28/08/2017 0 comments

Danielle Steel

Property of a Noblewoman

Εκδόσεις Corgi Books

Μια εκπληκτική ιστορία για τη μοίρα και τις συμπτώσεις της. Ένα πολύ ενδιαφέρον μυθιστόρημα. Το καινούριο της Ντανιέλ Στηλ, η οποία έχει πουλήσει 600 εκατομμύρια βιβλία.

  • “Ιδιοκτησία μιας αριστοκράτισσας” είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος. Η ιστορία είναι συναρπαστική. Αρχίζει στη Νέα Υόρκη, σήμερα, όταν μια τραπεζική θυρίδα μένει απλήρωτη για ένα χρόνο και χωρίς κίνηση για τρία χρόνια. Σύμφωνα με το νόμο, ο υπάλληλος ανοίγει τη θυρίδα και ειδοποιεί την πολιτεία να αξιοποιήσει το περιεχόμενό της: μια σειρά από αμύθητα κοσμήματα με σπάνιες πολύτιμες πέτρες.
  • Τα κοσμήματα και η θυρίδα ανήκουν στη Μαργαρίτα, Αμερικανίδα κόμισσα, παντρεμένη με έναν Ιταλό κόμη, η οποία πέθανε πριν εφτά μήνες σε ηλικία 94 ετών, σε ένα γηροκομείο στη Νέα Υόρκη. Κανένας κληρονόμος δεν έχει παρουσιαστεί να τα διεκδικήσει. Άραγε, η κόμισσα δεν έχει κληρονόμους;
  • Η Τζέην, εκπαιδευόμενη δικηγόρος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης αναλαμβάνει να χειριστεί το θέμα και να δημοπρατήσει τα κοσμήματα, για λογαριασμό της πολιτείας. Έρχεται σε επαφή με τον οίκο δημοπρασιών Κρίστις και την υπόθεση αναλαμβάνει ο Φίλιπ. Από εκεί και μετά αρχίζει μια σειρά από συμπτώσεις που οδηγούν στο παρελθόν και στην ιστορία αγάπης της κόμισσας Μαργαρίτας. Τα γράμματα που έγραφε στο “αγαπημένο της αγγελούδι” οδηγούν σε κρυμμένα μυστικά και στα ίχνη της αλήθειας.
  • Ένα δυνατό μυθιστόρημα που παράλληλα με την ψυχαγωγία που σου προσφέρει, σου δίνει και γνώσεις πάνω στον τομέα πολύτιμων λίθων, κοσμημάτων και δημοπρασιών. Πώς γίνονται, ποιοι συμμετέχουν. Πώς λειτουργεί η πολιτεία και οι οίκοι δημοπρασίας.
  • Οι ήρωες της Ντάνιελ Στηλ έχουν χαρακτηριστικά σύγχρονα αλλά και ρομαντικά. Το δράμα μιας παλιότερης συντηρητικής εποχής βρίσκει τη λύση του με τον πιο αισιόδοξο τρόπο.
  • Πολύ ωραίο μυθιστόρημα! Θα περάσεις υπέροχα διαβάζοντάς το.
  • Το διάβασα στα αγγλικά.
Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης