ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Zero to 100.000

Post by: 17/11/2014 0 comments

Βιβλίο – social media

Sarah – Jayne Gratton &

Dean Anthony Gratton

Zero to 100.000

Social Media Tips and Tricks for Small Businesses

Ακολουθώ αυτό το ζευγάρι συγγραφέων στο Twitter. Πραγματικά, πάντα έχουν κάτι χρήσιμο να σου πουν, θεωρώντας, φαίνεται σαν δεδομένο ότι σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τα social media, τη ζωή, το χιούμορ, παρά να κουτσομπολέψεις τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Στο βιβλίο τώρα.

Οι δύο συγγραφείς πραγματικά δίνουν πληροφορίες και προτάσεις για όλα τα social media, ένα – ένα ξεχωριστά και για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τη μικρή σου επιχείρηση.

Ειδικά κεφάλαια θα βρεις για το You Tube, για το Twitter, για το Facebook, για το Linkedin, για το Foursquare, για blogging, και το σημαντικότερο, τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια καλή παρουσία εκεί.

Καλύπτει και το θέμα της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων σου και καταλήγει παρουσιάζοντας 5 πετυχημένους στα social media.

Μία ζωγράφος, ένας blogger, ένας marketer, ένας PR, μία ραδιοφωνική παραγωγός, ένας φωτογράφος, απαντούν σε κοινές ερωτήσεις και δίνουν το απόσταγμα της εμπειρίας τους για το πώς τα κατάφεραν.

Το βιβλίο είναι πολύ πυκνογραμμένο, έχει φωτογραφίες, έχει απλό και καθαρό art direction και για αυτό είναι πολύ ευκολονόητο.

Στις 194 α/μ σελίδες του θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Μπορείς να διαβάζεις το βιβλίο ξεκινώντας από τα κεφάλαια που έχουν σημασία για τη ζωή σου τώρα, π.χ. το Linkedin και αφήνοντας κάποιο άλλο κεφάλαιο, π.χ το Twitter για μεθαύριο.

Ή ανάποδα.

Μη νομίζεις πως τα ξέρεις όλα. Πολλά δεν ξέρεις από όσα περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο του βιβλίου (π.χ. έχεις brand evangelist;). Αγόρασέ το τώρα, θα σε επηρεάσει θετικά.


Αν το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα ελληνικά, παρακαλώ ενημερώστε το site για να αναρτήσουμε την πληροφορία.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης