ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βιβλίο του Ron Jones: Keyword Intelligence, παρουσίαση και περίληψη του βιβλίου

Post by: 13/11/2017 0 comments

Ron Jones

Keyword Intelligence

Εκδόσεις Sybex

  

Ένα χρήσιμο βιβλίο-οδηγός, για το πώς να βελτιώσεις την απόδοση της μάρκας σου ή επιχείρησής σου σε σχέση με τις μηχανές αναζήτησης.

Συγγραφέας του, ο Ρον Τζόουνς, ένας ειδικός στο μάρκετινγκ στο internet, που διδάσκει σε σεμινάρια και είναι σύμβουλος εταιριών. Η αναζήτηση των σωστών λέξεων είναι το παν για μια μάρκετινγκ επικοινωνία και προώθηση φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις ή φράσεις, μπορείς να αυξήσεις το traffic από τις μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα στην ιστοσελίδα των προϊόντων ή της εταιρίας σου.

Στις 293 σελίδες του βιβλίου , θα μάθεις πώς:

  • να κατανοήσεις την ανθρώπινη συμπεριφορά, την πρόθεση αγοράς και τις επιλογές των πελατών.
  • να δημιουργήσεις φανταστικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας keywords (λέξεις-κλειδιά).
  • να αναλύεις και να εφαρμόζεις, τα αποτελέσματα ερευνών λέξεων γύρω από τις λέξεις-κλειδιά για να επηρεάζεις την αναζήτηση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τα παραδοσιακά μέσα.
  • να κάνεις αισθητή την παρουσία της μάρκας και της εταιρίας σου στα κινητά τηλέφωνα, στα κανάλια των βίντεο, στα κοινωνικά δίκτυα.
  • να δημιουργήσεις μια σωστή επικοινωνία, μαθαίνοντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 14 κεφάλαια, που σε μαθαίνουν πώς να βρίσκεις τα keywords, πώς να τα χρησιμοποιείς για την αρχιτεκτονική ενός ιστότοπου, για μηνύματα σε κινητή τηλεφωνία, για να δημιουργήσεις περιεχόμενο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης.

Με δεκάδες παραδείγματα, πίνακες, εικόνες, tips και συμβουλές, το βιβλίο σε μαθαίνει από το α ως το ωμέγα, πώς να αξιοποιείς τα αποτελέσματα από τις μηχανές αναζήτησης και τι αλλαγές να κάνεις για να προσελκύεις ενδιαφερόμενους.

Το διάβασα στα αγγλικά.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης