ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Get rich – click : The ultimate guide to marketing money on the internet

Post by: 12/03/2012 0 comments

ΒιβλίοWeb

Get rich – click

The ultimate guide to marketing money on the internet

Marc Ostrofsky – 2011

Εκδόσεις Razor Media Group

Μέσα στην τρέλα των χιλιάδων βιβλίων για τα social media, να και ένα μοναδικό, φανταστικό, χρήσιμο και χρηστικό βιβλίο που αφορά όλους όσους ασχολούνται με το web είτε είναι sites είτε social media είτε εφαρμογές είτε κινητά. 

Είναι ένα σοφό βιβλίο γεμάτο μυστικά για να προσπαθήσεις και εσύ ο ενδιαφερόμενος, ο digital junkie να κάνεις προσοδοφόρο επάγγελμα την αγάπη σου για connection. 

Είναι πολύ προσεγμένη έκδοση με τα κείμενα των τίτλων των κεφαλαίων και των υπότιτλων τυπωμένο σε πράσινο τετραχρωμίας.  Έτσι, δεν χάνεις τα σημαντικά νοήματα. Έχει γραφτεί με ξεκάθαρα κεφάλαια, tips, μικρές παραγράφους, ευκολοδιάβαστο και πολύ εκπαιδευτικό. Θα μπορούσε να διδάσκεται σε σχολή.

Τα κεφάλαιά του ξεκινούν από την eeconomy, περνάνε στις μηχανές αναζήτησης, στη διαφήμιση peraction, στην ενίσχυση του traffic των sites, στην περιουσία της απόκτησης domain names, στο καταπληκτικό περιεχόμενο, στη δύναμη του community, στα internet video, στις ευκαιρίες σε Mobile, στις σωστές κινήσεις των non profit organization.

Θέλεις παραδείγματα; Αριθμούς να σε πείσουν; Στοιχεία που να σε βοηθήσουν; Κίνητρα και ενθουσιασμό να σε σπρώξουν; Τα προσφέρει όλα.

Αν είσαι marketer, digital επαγγελματίας, εταιρία ή απλός καταναλωτής Internet θα είναι η digital βίβλος πάνω στο γραφείο σου.

Πάρτο τώρα.

Αν θέλετε να αγοράσετε το βιβλίο, κάντε κλικ εδώ

Αν το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα ελληνικά, παρακαλώ ενημερώστε το site για να αναρτήσουμε την πληροφορία.


Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης