ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

Ψυχική Βιταμίνη, εκδόσεις Ψυχογιός 2021

Post by: 25/06/2021 0 comments

Πώς να κάνουμε το restart που πάντα ονειρευόμασταν για να έχουμε μια ευτυχισμένη ζωή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Πέφτεις στα πατώματα όταν αποτυγχάνεις; Ξαναζείς με τη φαντασία σου τα αρνητικά σχόλια των άλλων; Πιστεύεις ότι χρειάζεται να αποδεικνύεις συνεχώς την αξία σου; Παίρνεις προσωπικά ό,τι σου συμβαίνει;

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια επανεκκίνηση; Ένα restart που θα σε βοηθήσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου «Ψυχική Μπουγάδα», μας φέρνει τώρα με την «Ψυχική Βιταμίνη», εκδόσεις Ψυχογιός. 60 + 1 δυναμωτικές ιδέες, που θα μας οπλίσουν με θάρρος και σοφία, για να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας, να μπορέσουμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα εμπόδια της ζωής, τη στάση μας απέναντι στις σχέσεις μας, τις αντιδράσεις μας στα γεγονότα.

Αν ακολουθήσουμε τις ιδέες του βιβλίου σε διαφορετικούς τομείς της ζωής μας, θα προχωρήσουμε σε ένα restart, μια νέα αρχή σε έναν ή περισσότερους τομείς. Θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που πάντα θέλαμε και που υποσχεθήκαμε στον καθρέφτη μας. Αν αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξει και η ζωή μας και θα γίνει πιο ευτυχισμένη.

«Ψυχική Βιταμίνη», της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, εκδόσεις Ψυχογιός.

Ένα βιβλίο που μας κινητοποιεί να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που μας ταιριάζουν, για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Γιατί το αξίζουμε!

Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, στα site των βιβλιοπωλείων και εδώ:

https://www.psichogios.gr/el/psyxikh-bitaminh.html

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης