ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Lorraine Heath: Η ώρα της εκδίκησης, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 22/06/2020 0 comments

Loraine Heath

Η ώρα της εκδίκησης

Εκδόσεις Elxis

 

Το καλοκαίρι περνάει ευχάριστα με ένα μυθιστόρημα που θα σε χαλαρώσει και θα σε ταξιδέψει. Έχει να σου προσφέρει έρωτα, περιπέτειες και να σε ξεναγήσει στις γειτονιές του Λονδίνου, γύρω στα 1852…

Η ηρωίδα του βιβλίου, η Έλινορ Γουάτκινς, έχει αναλάβει μια αποστολή: να πάρει εκδίκηση για ό,τι συνέβη στην αδελφή της. Έτσι, λοιπόν, ταξιδεύει στο Λονδίνο, προσηλωμένη στο στόχο της. Στις βόλτες της στο Λονδίνο, την ακολουθεί παντού ο γοητευτικός Τζέιμς Σουίντλερ. Αν και καχύποπτη με τις κινήσεις του, η Έλινορ αναρωτιέται αν θα έπρεπε να μοιραστεί μαζί του τα μυστικά της.

Όμως και ο Σουίντλερ κρύβει τα δικά του μυστικά. Το σκοτεινό παρελθόν του ρίχνει πάνω του τη σκιά του και τον βασανίζει αν θα αφεθεί να παρασυρθεί από το ρόλο του ή από τα αισθήματά του.

Και οι δυο τους ανακαλύπτουν τον πόθο, που σπρώχνει τον έναν στην αγκαλιά του άλλου. Κι ύστερα από ένα καυτό βράδυ που περνούν οι δυο τους, η Έλινορ εξαφανίζεται.

Τώρα ο Σουίντλερ καλείται να λύσει δύο γρίφους: το φόνο του λόρδου Ρόκμπερι και την εξαφάνιση της γυναίκας που όχι μόνο αγάπησε, αλλά για χάρη της, παραμέρισε τους όρκους του καθήκοντος. Πώς, όμως, να ξαναβρεί τη γυναίκα που του είχε πει ψέματα ακόμα και το πού έμενε;

Βράζοντας από οργή, ο Σουίντλερ αρχίζει να την ψάχνει, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες του και το μυαλό του.

Η συνέχεια είναι εξίσου συναρπαστική όσο και η αρχή του μυθιστορήματος. Η μία ανατροπή ακολουθεί την άλλη και η αγωνία αυξάνεται, καθώς αλλάζουν τα δεδομένα για όσα νομίζει πως ξέρει ο αναγνώστης.

Ένα μυθιστόρημα που δεν μπορείς να αφήσεις, αν δεν φτάσεις στην τελευταία του σελίδα. Η συγγραφέας σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις που σου κρατάνε την αναπνοή μέχρι το τέλος.

Θα περάσεις υπέροχα. Ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι σου.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης