ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

SUMMERATTHELAKE

Summer at the lake

Post by: 14/07/2014 0 comments

Erica James

Summer at the lake

Εκδόσεις Orionbooks

«Καλοκαίρι στη λίμνη». Και ποια λίμνη; Στη λίμνη Κόμο, τον πανέμορφο τουριστικό προορισμό έξω από το Μιλάνο, ή πώς ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έφερε κοντά τις ζωές τριών ανθρώπων. Αυτό είναι το σημερινό μυθιστόρημα που σας παρουσιάζω.

Η Φλωριάννα είναι από παιδί κολλητή φίλη με το Σεμπάστιαν, ο οποίος είναι δειλός και αναποφάσιστος. Τώρα ο Σεμπάστιαν έχει δεσμό με την Ιμογένη και ετοιμάζουν το γάμο τους στη λίμνη του Κόμο.

Αναστατωμένη από την είδηση, η Φλωριάννα βγαίνει από το σπίτι της, έχοντας ανοίξει την πρόσκληση γάμου που της έχει στείλει ο Σεμπαστιάν και καθώς είναι ταραγμένη, πέφτει θύμα ενός ατυχήματος με αυτοκίνητο.

Ο οδηγός εξαφανίζεται και την αφήνει στην άσφαλτο. Ευτυχώς, όμως, δύο άσχετοι περαστικοί, μια ηλικιωμένη γυναίκα, η Εσμέ και ο κατασκευαστής κατοικιών Άνταμ, τρέχουν να της συμπαρασταθούν και τη σώζουν. Καλούν το ασθενοφόρο και τη συνοδεύουν στο νοσοκομείο.

Έτσι αυτό το παράξενο τρίο, γνωρίζεται κάτω από τις πιο απίθανες συνθήκες και αρχίζουν να κάνουν παρέα μαζί.

Ο Άνταμ, μόλις χώρισε από τη σύντροφό του και η Εσμέ έχει ένα πλούσιο παρελθόν, με μια αποτυχημένη ερωτική ιστορία που έλαβε χώρα στη λίμνη του Κόμο. Οι συμπτώσεις, τους φέρνουν κοντά και ταξιδεύουν και οι τρεις (μαζί με τη Φλωριάννα) στην Ιταλία. Στόχος τους να ενθαρρύνουν τη Φλωριάννα να παραστεί στο γάμο του ανεκδήλωτου έρωτά της: του Σεμπάστιαν.

Στις όχθες της λίμνης ξετυλίγονται οι αναμνήσεις της Εστέ που ψάχνει να βρει την άκρη με μια παλιά της αγάπη και γράφονται οι πρώτες σελίδες ενός νέου έρωτα της Φλωριάννα και του Άνταμ. Όμως και ο αναποφάσιστος Σεμπάστιαν αλλάζει γνώμη για την επιλογή του. Εκεί μπερδεύονται όλοι και όλα. Για να ξεμπερδευτούν θέλουν την απόφαση της Φλωριάννας.

Ωραίο μυθιστόρημα, πλούσιο σε περιγραφές, χαρακτήρες και πλοκή, πολύ ενδιαφέρον και καθόλου μελό. Ευτυχώς.

Ό,τι πρέπει για να σε συντροφέψει στο φέρυ μπόουτ, στην παραλία, στο μπαλκόνι σου το σούρουπο.

Αν θες να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης