ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΕΥΑΛΩΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Ευάλωτη δίπλα σου

Post by: 15/07/2013 0 comments

                                                      ΒΙΒΛΙΟ – Ερωτικό Μυθιστόρημα

Σύλβια Ντέι

Ευάλωτη δίπλα σου

Το μπεστ σέλερ των NewYorkTimes

Το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας Crossfire

Εκδόσεις Τουλίπα

Αυτό το μυθιστόρημα είναι όχι μόνο ερωτικό, όπως το πρώτο της τριλογίας (sex με λεπτομερείς περιγραφές κάθε δύο σελίδες κειμένου) αλλά έχει αγωνία, πάθος και τη διαλεύκανση ενός φόνου! Μοναδική συνταγή, μόνο για ενηλίκους!

Η Εύα, η βοηθός account manager σε διαφημιστική εταιρία έχει κάνει σχέση άγριου πάθους (σε σημείο εμμονής) με τον πανέμορφο, αθλητικό, γοητευτικό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Γκίντεον Κρος (ύψος 1.90 και ηλικία 28 ετών. Τι άλλο να θέλει η ηρωίδα ενός βιβλίου;)

Στο βιβλίο αυτό, η Εύα παίζει με τη φωτιά, οπισθοχωρεί, μετανιώνει και επανέρχεται!

Έτσι κι αλλιώς η λαγνεία που τη δένει με τον Γκίντεον, δεν έχει τέλος. Η Εύα υποτάσσεται στο ρυθμό και στις πρωτοβουλίες του γόη εραστή της.

Όμως, έχουν και οι δυο τους κοινές πληγές που τους έχουν προκαλέσει παιδικά τραύματα. Θα αντέξει η σχέση τους τους κλυδωνισμού της ζωής; Είναι αρκετό το άγριο πάθος τους και οι αλληλοδιαδεχόμενες στιγμές ηδονής για να αντέξει η σχέση;

Αυτό το βιβλίο είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο. Ενώ είναι η συνέχεια και θα σκεφτόσουν «τι καινούργιο έχει να μας πει για την ίδια σχέση η συγγραφέας;», έχει τελικά τις ίδιες πλούσιες περιγραφές ηδονής κάθε λίγες σελίδες και, επιπλέον, πολλές νέες ανατροπές και πολλή αγωνία.

Επιτέλους, μαθαίνουμε και την τρομακτική εμπειρία του Γκίντεον όταν ήταν μικρός (δεν θα σας την αποκαλύψω, όμως) καθώς και την τιμωρία του ετεροθαλούς αδελφού της Εύας, που την κακοποιούσε μικρή (ούτε εδώ θα σας αποκαλύψω τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες).

Το μυθιστόρημα μέσα από συνεχείς ερωτικές εικόνες και περιπτύξεις και μέσα από οδυνηρές εναλλαγές συναισθημάτων των μπερδεμένων ηρώων, φτάνει σε μια κορύφωση που σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο ή ικανοποιημένη.

Το παρελθόν ξεκαθαρίζει και ελπίζουμε ότι οι δύο παθιασμένοι εραστές θα αντέξουν στην εξάρτηση ο ένας του άλλου καθώς και την αποκάλυψη των τραυμάτων τους.

Εννοείται ότι θα το διαβάσεις. Δε θα βρεις άλλη ιστορία τέτοιου πάθους για την παραλία! Ίσως, είναι καλύτερα να αγοράσεις και τα δύο βιβλία της σειράς μαζί, γιατί τελειώνοντας το πρώτο, θα αναζητήσεις το δεύτερο.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε και το τρίτο βιβλίο της σειράς, «Δεμένη Μαζί σου».

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης