ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Από τα Gucci στο… Ταγάρι

Post by: 11/08/2014 0 comments

 

Ισμήνη Μπάρακλη

Από τα Gucci στο… Ταγάρι

Εκδόσεις Μίνωας

 

Ένα πολύ σημερινό, σοφό και ευχάριστο μυθιστόρημα. Σε πολλά σημεία ταυτίζεσαι μαζί του.

Είναι η ιστορία της Ιόλης, εργαζόμενης, μητέρας, συζύγου και νοικοκυράς που προσπαθεί να τα προλάβει όλα, και μαζί την αγάπη και αναγνώριση του άντρα της Γρηγόρη.

Ο τίτλος του βιβλίου λέει πολλά για το ζευγάρι μας και την ηρωίδα. Δεν θα αποκαλύψω πώς προκύπτουν τα ταγάρια και από πού.

Θα μιλήσω όμως για την καταπιεσμένη μεν αλλά καλοπροαίρετη και γεμάτη θετικότητα Ιόλη, η οποία προσπαθεί πολύ για την αγάπη. Τρέχει μονίμως εκείνη τους γονείς της στους γιατρούς, προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για το γιό της και δέχεται τις απαιτήσεις ή παραξενιές του άντρα της, τον οποίο και περιγράφει ως “το αφεντικό”.

Όταν βρεθεί, κάποια στιγμή, μπροστά σε έναν άντρα που θέλει να κάνει τα πάντα για τον έρωτά της, θα σκεφτεί με την ανάγκη αφοσίωσης στο παιδί της παρά με την ανάγκη του έρωτα.

Ακόμα κι όταν τον άντρα της βρίσκει η οικονομική καταστροφή, εκείνη θα προσαρμόσει την επαγγελματική της κατάσταση στα μέτρα του. Τόσο αγαπάει την οικογένειά της.

Όλα για την αγάπη, την οικογένεια, τις κολώνες της ζωής. Με πολύ χιούμορ, έξυπνες ανατροπές, ευχάριστες περιγραφές, η Ισμήνη Μπάρακλη και το βιβλίο της σε κερδίζουν.

Ένα μυθιστόρημα για να χαλαρώσεις, να ευθυμήσεις, να ξεφύγεις από τα δικά σου.

Μην το χάσετε!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης