ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

HYPNOTIC WRITING

Hypnotic Writing

Post by: 30/09/2013 0 comments

ΒΙΒΛΙΟBusiness

Joe Vitale

Hypnotic Writing

How to seduce and persuade customers with only your words

Εκδόσεις JohnWiley & Sons

Σεπτέμβριος, αφιερωμένος σε βιβλίο για την εργασία. Δεν υπάρχει τέτοιο βιβλίο! Όλα σε ένα! Ένα μοναδικό διαμάντι για όσους γράφουν νέα, blogs, άρθρα, προτάσεις, επιστολές, memo, διαφημιστικά κείμενα, δελτία τύπου, βιβλία, αναφορές, ομιλίες, mail.

Υπνωτικά Κείμενα ο συγγραφέας Τζο Βιτάλ, εννοεί αυτά που δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Και είναι μεγάλος μαέστρος του μάρκετινγκ ο περίφημος Τζο Βιτάλ (έχω διαβάσει τουλάχιστον 3 βιβλία του!)

Έχει το χάρισμα να σου δίνει ιδέες και να είναι πρακτικές, λειτουργικές και πολλά, πολλά μυστικά για να γράφεις σωστά: από τίτλους και κείμενα, πώς να είναι οι πρώτες παράγραφοι, ποιες λέξεις έχουν δύναμη, πώς να «πετάς» φράσεις ελαφραίνοντας το κείμενο και κάνοντάς το πιο πειστικό, τι να σκέφτεσαι όταν γράφεις, ποιο τρόπο σκέψης ακολουθούν οι άνθρωποι, πως τους παρακινείς να αγοράσουν (ή έστω, να πεισθούν να δοκιμάσουν).

Δείτε τους τίτλους μερικών από τα 56 κεφάλαια του βιβλίου:

1. «Δύο τρόποι που οδηγούν σε δράση»
2. «Πώς να κάνεις sexy το γραπτό σου»
3. «Πώς σκέφτονται οι άνθρωποι»
4. «Τα μυστικά μου για να γράφω Υπνωτικές Ιστορίες που πουλάνε»
5. «30 τρόποι να γράψεις Υπνωτικούς Τίτλους»
6. «3 μεγάλα μυστικά»
7. «7 Μυστικοί Νόμοι Υπνωτικής Πειθούς»
8. «Τα 7 πιο Υπνωτικά βιβλία όλων των εποχών»
9. «Ενθουσιαστικά Tips για να γράφεις προχωρημένο κείμενο»

47 ακόμα τέτοια κεφάλαια σε κάνουν άσσο στο γραπτό λόγο. Μυστικά, tips, τρόποι, συνεχής παράθεση στοιχείων, παραδειγμάτων και testimonials εξηγούν πώς να γράφεις όχι απλά καλύτερα, αλλά κείμενα που παρακινούν τον άλλο σε δράση (αγορά).

Έχω διαβάσει εκατοντάδες βιβλία, έχω γράψει 12 βιβλία και χιλιάδες εμπορικά κείμενα, άρθρα και δοκίμια…..ε! αυτό το βιβλίο σου δίνει καινούργιες ιδέες και γραπτά εργαλεία που δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού.

Τι να πω; Να το πάρεις; Μα, θέλει και ερώτημα; Αν γράφεις έστω και μια αναφορά, έστω ένα mail στη δουλειά σου θα σου χρειάζεται καθημερινά.

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης